Loading Events
 • This event has passed.

« All Events

4. Vseslovenski turistični start-up vikend

12 aprila - 14 aprila

Z velikim veseljem in pričakovanjem vas vabimo, da se nam pridružite na 4. Vseslovenskem turističnem start-up vikendu, ki bo potekal od 12. do 14. aprila 2024 v KIKštarterju v Kamniku. Ta dogodek je zasnovan kot kreativno srečanje umov iz vseh koncev Slovenije, ne glede na vaš kraj bivanja, poklicno ozadje ali izkušnje v turizmu. Namenjen je posameznikom in ekipam, ki želijo prispevati svoje sveže ideje k razvoju slovenskega turizma, in predstavlja izjemno priložnost za vse, ki iščejo navdih, znanje in podporo za realizacijo svojih turističnih projektov.

Letošnji vikend bo še posebej zanimiv, saj bodo na voljo finančne nagrade za najboljše ideje, in sicer 1.200 €, 500 € in 300 €, ki bodo podeljene najbolj obetavnim projektom s strani Podjetniškega kluba Kamnik. Poleg tega bo Občina Kamnik objavila razpis v višini 25.000 € za podporo realizaciji izbranih idej na območju Kamnika, kar poudarja zavezanost lokalne skupnosti k spodbujanju inovativnosti v turizmu. Člani Zadruge KIKštarter bodo prve tri ekipe ali posameznike ustrezno izobrazili in pripravili za uspešno predstavitev njihovih idej pred Pospeševalnikom KIKštarter d.o.o., s čimer se bo pospešila realizacija teh idej.

Ta edinstven dogodek združuje KIKštarter, Podjetniški klub KamnikZavod za turizem in šport KamnikObčino Kamnik in Turizem Ljubljana kot ključne partnerje.

Sodelovanje na dogodku je brezplačno, potrebno pa se je vpisati na obrazec: KLIK KLIK

PODROBNO O DOGODKU

Petek, 14. april 2024:

 • 16:0 do 16:15: Zbor in registracija udeležencev.
 • Pozdravni govor in uvod v dogodek.
 • Predstavitev izziva in uvodne delavnice, kjer bodo udeleženci spoznali ključne koncepte za razvoj turističnih projektov.
 • Večer se zaključi z brainstormingom in uvodom v produktni canvas na primeru turizma.

Sobota, 15. april 2024:

 • Dan začnemo z zborom udeležencev in nadaljujemo z delavnicami, ki pokrivajo različne vidike razvoja turizma, od ideje do realizacije.
 • Udeleženci bodo imeli priložnost za delo z mentorji, ki jim bodo pomagali pri razvoju njihovih projektov.
 • Dan se zaključi s predstavitvijo pred komisijo v polfinalu in razglasitvijo finalistov.

Nedelja, 16. april 2024:

 • Dan začnemo z delavnicami o financiranju in povratnih ter nepovratnih sredstvih.
 • Sledi priprava na finalne predstavitve, vključno s generalno vajo.
 • Popoldne je namenjeno finalnim predstavitvam pred komisijo.
 • Dogodek se zaključi z okroglo mizo na temo prihodnosti razvoja turizma in razglasitvijo nagrajencev, temu sledi druženje in pogostitev.

Letošnji vikend obljublja še več priložnosti za učenje, izmenjavo znanj in izkušenj ter za mreženje z drugimi podjetniki in strokovnjaki s področja turizma. Program bo poln delavnic, predavanj in praktičnih primerov, ki bodo služili kot odlična priložnost za vse, ki želijo svoje turistične ideje pretvoriti v uspešne projekte.

MENTORJI NA 4. VSESLOVENSKEM TURISTIČNEM START-UP VIKENDU:

Mentorstvo je ključnega pomena za uspeh v poslovnem svetu. Vsak uspešen poslovnež je nekoč bil neizkušen in potreboval pomoč pri svojem razvoju. Naši mentorji so ljudje, ki so dosegli izjemne dosežke v svojih karierah, zato imajo znanje in izkušnje, ki vam lahko pomagajo pri doseganju vaših ciljev. Njihovo bogato znanje in izkušnje so pridobili skozi vrsto let trdega dela in uspehov ter tudi neuspehov. Zato bodo lahko zagotovo nudili dragocene nasvete, vam pomagali pri razvoju vašega poslovnega načrta, vam pokazali, kako izkoristiti priložnosti in preprečiti morebitne pasti, ki vas lahko ovirajo na vaši poti.

(Seznam mentorjev bo javno objavljen v začetku aprila 2024).

Pridružite se nam v čudovitem okolju Kamnika za vikend, poln ustvarjalnosti, inovacij in sodelovanja. Ne zamudite priložnosti, da postanete del skupnosti, ki skupaj ustvarja prihodnost slovenskega turizma. Veselimo se vašega sodelovanja in ne dvomimo, da bo tudi ta vikend postavil temelje za nove uspešne turistične zgodbe.

Reportaže iz prejšnjih let:

Details

Start:
12 aprila
End:
14 aprila
Website:
https://kikstarter.si/event/4-vseslovenski-turisticni-start-up-vikend/

Organizer

Zadruga KIKštarter
Phone
040 665 343
Email
info@kikstarter.si
View Organizer Website

Venue

Zadruga KIKštarter, z. b. o.
Fužine 134
Kamnik, 1241
+ Google Map
Phone
040 665 343
View Venue Website

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings