Loading Events
  • This event has passed.

« All Events

Gozdna terapija za mamice z dojenčki v porodniškem obdobju

5 marca @ 10:15 - 11:00 CET

Ste na porodniškem dopustu in vozičkate po poteh Arboretuma? Iščete način za sprostitev in povezavo s svojo notranjostjo in naravo okoli vas? Vabljene, da se pridružite posameznemu srečanju ali nizu štirih oz. osmih srečanj programa Gozdna terapija za mamice z dojenčki v porodniškem obdobju, kjer se narava in materinstvo prepleteta v harmonijo. Program je posebej prilagojen za mamice in nosečnice, ki iščejo način, kako obogatiti porodniško obdobje z zdravilnimi dotiki narave.

Srečanja nas bodo popeljala skozi raznolike aktivnosti za povezovanje z naravo in bodo prilagojena trenutnemu letnemu času, kot tudi vašim potrebam in potrebam vašega dojenčka. Na srečanje lahko pridete z otroškimi vozički ali nosilkami. Poleg sprostitve in povezave s svojo notranjostjo bodo udeleženke prejele tudi gradivo za nadaljnje raziskovanje narave in prenos znanja na otroke.

Srečanje vodi izvajalka gozdne terapije Ana Hribar Podkrajšek (041/814-449). Cena enega srečanja je 10 €/osebo, cena štirih srečanj 35 €/osebo, cena osmih srečanj pa 60 €/osebo, poleg tega se plača vstopnino v park. Ceno srečanj posameznik vnaprej poravna izvajalki, vstopnino pa pri blagajni parka. Sezonske vstopnice za vstop v park veljajo. Zberemo se pri vhodu v park. Obvezna prijava na ana.hribar@gmail.com. Število mest je omejeno.

Termini sklopov

marec: 5. 3., 12. 3., 19. 3., 26. 3., vsakokrat med 10.15 in 11.00

maj in junij: 28. 5., 4. 6., 11. 6., 18. 6., vsakokrat med 10.15 in 11.00

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings