Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

MARAAYA: KONCERTI POD ZVEZDAMI

31 maja @ 20:00 - 22:00 CEST

MARAAYA: KONCERTI POD ZVEZDAMI
OTVORITEV TURNEJE NA FESTIVALU BOGENŠPERK
Ob 20. obletnici skupnega življenja in glasbenega ustvarjanja, Marjetka Vovk in Raay, poznana kot MARAAYA, navdušujeta občinstvo po Sloveniji s čarobnimi koncerti po izbranih kulturnih domovih in dvoranah. Koncerti so razprodani kar po 2 in 3 mesece vnaprej. Koncert v Križankah je bil razgrabljen v dobrem tednu dni.
MARAAYA še pred iztekom koledarskega leta najavljata novo, drugačno, še bolj svežo serijo koncertov. S čarovnijo in ljubeznijo, ki jo širita z njuno glasbo, besedili, iskrenostjo in energijo na odrih, najavljata poseben sklop: KONCERTI POD ZVEZDAMI. Čarobni večeri v čudovitih ambientih gradov in letnih gledališč, bodo zaznamovali njuno glasbeno pomlad in poletje.
Teden dni za velikim koncertom v razprodanih Križankah, bosta Marjetka in Raay na Gradu Bogenšperk s svojim bandom otvorila turnejo njunih KONCERTOV POD ZVEZDAMI v okviru FESTIVALA BOGENŠPERK.
Festival Bogenšperk se je že zapisal kot eden tistih, ki svojim obiskovalcem ponuja izjemne koncerte in zveneča glasbena imena. Kako zazvenijo uspešnice Nebesa, 1000 let, Življenje, Drevo, Lubi, Le ob tebi, Sva in druge v čarobni atmosferi pod zvezdami, se prepričajte na zadnji majski večer v čudovitem ambientu Gradu Bogenšperk.
” Po odzivih, ki jih doživljava na najini prvi koncertni turneji, si ne bi mogla zamisliti lepšega nadaljevanja, kot povabiti najine poslušalce na nekoliko drugačne večere in zgodbe skozi najine pesmi. Tokrat v romantičnem vzdušju, pod zvezdami, na nekaterih najlepših poletnih in pomladnih lokacijah, ki jih premore Slovenija. Gradovi in letna gledališča pričarajo posebno vzdušje. Vem, da bodo to večeri za spomine. Vračava se tudi na nekaj lokacij, kjer so mnogi ob najini PRVI turneji (pre)hitro ostali brez vstopnic in upava, da bodo tokrat prišli na svoj račun in z nama, ter najinim bandom, preživeli kakšnega od prelepih pomladnih ali poletnih večerov. V dobri družbi ali sami, z nami in z zgodbami, ki jih govorijo najine pesmi,« je strnila Marjetka povabilo na njune pomladne in poletne večere.
Najhitrejši si bodo na poletnih koncertih pod zvezdami lahko zagotovili svojo PREMIUM VSTOPNICO, ki omogoča Premium druženje, meet & greet in slikanje z Marjetko in Raayem po koncertu.
VSTOPNICA S PREMIUM DRUŽENJEM
V sklopu turneje KONCERTOV POD ZVEZDAMI si lahko zagotovite PREMIUM VSTOPNICO – PREMIUM DRUŽENJE , ki vključuje:
Meet & greet z Marjetko in Raayem po koncertu.
Spregovorite nekaj besed, ustvarite spominsko sliko, ki vas bo spominjala na koncert in lep večer.
Nazdravite z Marjetko in Raayem in ob kozarčku penine izmenjajte nekaj besed z njima in ostalimi obiskovalci.

Prizorišče

Grad Bogenšperk
Bogenšperk 5
Šmartno pri Litiji, 1275 Slovenija
+ Google Map
Telefon
040 856 568
Poglej Prizorišče spletno stran

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings