Kontakt

+386 1 89 62 710

Vse informacije iz Srca Slovenije na enem mestu!

Razvojni center Srca Slovenije

Razvojni center Srca Slovenije je organizacija, ki že od leta 2000 vodi, koorodinira in povezuje razvojne projekte območja Srce Slovenije. Ekipa Razvojnega centra Srca Slovenije v sodelovanju s številnimi lokalnimi, regionalnimi, nacionalnimi in evropskimi partnerji uresničuje
projekte, ki povečujejo kakovost življenja ljudi v regiji. Člani ekipe so mlajši, a izkušeni in med seboj odlično povezani strokovnjaki za posamezna področja razvoja. Vpeti so v mednarodno partnersko mrežo z 308 organizacijami iz 36 držav.

NUDIMO ZA VAS


Prireditve v Srcu Slovenije

Pridite po srečanja z ljudmi, ki v Srcu Slovenije povezujejo tradicije s pogledom v prihodnost. Obiščite rokodelce, turistične kmetije, številne prireditve.

Naravne in kulturne znamenitosti

Spoznavajte naravne in kulturne posebnosti regije od Alp prek območja ob reki Savi do dolenjskih gričev.

V naravi

Uživajte v gibanju v naravi: na pohodih, kolesarskih in konjeniških poteh, v rekreacijskih centrih in v pustolovskem parku. Obiščite terme in odkrivajte tudi zimske aktivnosti!

Raziskujte po svoje: z avtodomom od ene do druge prijazne postojanke z GPS korodinatami, z mobilnim telefonom po poti, ki jo sami načrtujete.

DELOVNI ČAS

PONEDELJEK

8:00 – 17:00

TOREK

8:00 – 17:00

SREDA

8:00 – 17:00

ČETRTEK

8:00 – 17:00

PETEK

8:00 – 17:00

Mojca Štepic

DIREKTOR

Telefon: +386 1 896 27 10

Anamarija Kamin

NAMESTNICA DIREKTORJA

Anamarija Kamin je magistrica mednarodnih odnosov, delovanje na različnih področjih in raznovrstvih delovnih okoljih. Izvajanje in spodbujanje razvojnih projektov je v prvi vrsti spoznala


Anita Molka

RAZVOJ PODJETNIŠTVA

Anita Molka je univerzitetna diplomirana sociologinja – kadrovska menedžerka z delovnimi izkušnjami na področju poslovnega in projektnega svetovanja. V preteklosti se je ukvarjala s prijavami na razpise za pridobivanje nepovratnih sredstev.


Mitja Bratun

RAZVOJ OKOLJA

Matija Bratun se je ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije pridružil leta 2008. V dosedanjem delovanju je pridobil znanja na področju podjetništva, razvoja lokalnih skupnosti in razvoja podeželja. Trenutno dela na področju Lokalne akcijske skupine.


Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi poškotke