Kdo smo?

Kdo smo?

EKIPA RAZVOJNEGA CENTRA SRCA SLOVENIJE

Mojca Štepic

DIREKTORICA

Mojca Štepic je diplomirana ekonomistka z 20-letnimi izkušnjami iz vodenja strateških in operativnih projektov s področja podjetništva, socialne ekonomije, inovativnosti, razvoja vsebin, organizacije in izobraževanja. Kot Državna sekretarka v Kabinetu predsednika vlade je vzpostavila in koordinirala vladno projektno pisarno ter vodila Sektor za socialno podjetništvo, zadružništvo in ekonomsko demokracijo v okviru Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Kot vodja projektov za podjetništvo ter vodja razvoja je že delovala v Razvojnem centru Srca Slovenije, več let pa je izkušnje nabirala v svetovalnem podjetju kot projektni vodja. Razvojni center vodi od maja 2019. Je oseba z bogatimi izkušnjami delovanja v različnih timih in okoljih ter mediator po naravnih talentih.


Anamarija Fortuna

NAMESTNICA DIREKTORICE

Anamariji Fortuna, magistri mednarodnih odnosov, delovanje na različnih področjih in v raznovrstnih delovnih okoljih ni tuje. Izvajanje in spodbujanje razvojnih projektov je v prvi vrsti spoznala z delom na Evropski delegaciji v Turčiji, diplomatske veščine pa pilila kot pripravnica na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Turčiji. Ob tem je v domačem okolju več let aktivno delovala v mladinskem klubu in se tako soočala z izzivi mladinskega dela. Sama pravi, da ji delo v Razvojnem centru Srca Slovenije odpira številna nova znanja in priložnosti za aktivno delovanje v lokalni skupnosti. Delo na evropskih projektih za spodbujanje podjetništva in razvoj trajnostnega turizma izražajo njeno željo po boljših pogojih za vse, ki tvorimo to čudovito regijo, kar je tudi dnevna motivacija za delo naprej. Prav naša narava in mnogotere možnosti za preživljanje prostega časa pa so tiste aktivnosti, ki jo v prostem času najbolj razveseljujejo.


Anita Molka

RAZVOJ PODJETNIŠTVA

Anita Molka je univerzitetna diplomirana sociologinja – kadrovska menedžerka z delovnimi izkušnjami na področju poslovnega in projektnega svetovanja. V preteklosti se je ukvarjala s prijavami na razpise za pridobivanje nepovratnih sredstev iz skladov EU za podjetja, organizacije in občine. Pripravljala je tudi poslovne načrte in trženjske strategije. Je soavtorica priročnika »Vse kar bi morali vedeti o zaposlovanju«. Ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije se je pridružila v začetku leta 2014, zadolžena pa je za razvoj podjetništva, vsebinsko, administrativno in finančno vodenje evropskih projektov na področju kakovostnejšega življenja starejših ter podjetništva. Izvaja tudi SPOT registracije za samostojne podjetnike ter družbe z omejeno odgovornostjo. S strani Razvojnega Centra je prav tako vključena v projekte, ki spodbujajo aktivno participacijo in podjetništvo pri mladih. Prosti čas preživlja zelo aktivno, saj je športnica po duši in mamica dveh sinov, svoj mir pa najde v gorah.


Mitja Bratun

RAZVOJ PODJETNIŠTVA

Mitja Bratun se je ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije pridružil leta 2005. V dosedanjem obdobju je pridobil znanja na področju podjetništva, razvoja lokalnih skupnosti in razvoja podeželja. Trenutno dela na področju razvoja podeželja in sodeluje pri vodenju Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije, ki predstavlja priložnost, da nosilci projektov iz lokalnega okolja pridobijo sredstva Evropske Unije. Je tudi usposobljen referent SPOT točke za samostojne podjetnike in podjetja. Mitja je umirjen, vztrajen, natančen in z nogami trdno na tleh. Veliko mu pomeni čas, ki ga lahko posveti družini in prijateljem, rad igra nogomet, hodi v hribe in kolesari.


Suzana Medved

RAZVOJ PODJETNIŠTVA, KNJIGOVODSTVO

Suzani Medved je kot diplomirani organizatorki menedžerki delo na področju podjetništva v veliko veselje. Kot SPOT svetovalka izvaja registracije za samostojne podjetnike in družbe z omejeno odgovornostjo. Podjetniki tu pridobijo vse informacije, ki jih potrebujejo za vstop v svet podjetništva. V današnjih časih je posebej pomembno, da imajo podjetniki, ki ustvarjajo dodano vrednost v okolju, storitve na dosegu roke, saj s svojim delovanjem širijo dobrobit družbe in ustvarjajo nova delovna mesta. Poleg podjetniškega svetovanja se Suzana na Razvojnem centru Srca Slovenije ukvarja z vodenjem računovodstva. Prosti čas najraje preživi v krogu svoje družine.


Mija Bokal

RAZVOJ OKOLJA

Mija Bokal je po duši in izobrazbi etnologinja in kulturna antropologinja. Med študijem se je navdušila zlasti nad kulturno krajino slovenskega podeželja, rada tudi preučuje in soustvarja način življenja ljudi. Na Razvojnem centru Srca Slovenije deluje kot strokovna sodelavka za razvoj podeželja, njeno področje delovanja je tudi dediščina v vseh njenih oblikah. Z veseljem si vzame čas za ljudi in jim prisluhne, še boljše pa se počuti, če jim lahko pomaga. Te lastnosti ji pridejo zelo prav tako pri delu kot zasebno. Kadar jo prevzame sonce, se na kolesu ali peš odpravi raziskovat naravo ob Savi, posebej uživa ob delu z otroki in mladimi. Spretno vijuga med službo in družino, kjer jo vsak dan po delu nestrpno pričakujejo tri dekleta.


Tina Vatovec

RAZVOJ OKOLJA

Tina Vatovec je po izobrazbi univerzitetna diplomirana agronomka. V Razvojnem centru Srca Slovenije dela na področju razvoja podeželja. Deluje na projektih v okviru lokalne akcijske skupine Srce Slovenije, predvsem s pomočjo pri pripravi in realizaciji projektov. V preteklosti je že sodelovala pri nekaj evropskih projektih s področja turizma in podeželja, izkušnje ima tudi tudi z organizacijo različnih dogodkov. Zaveda se, da je vloga dela Razvojnega centra, s tem pa tudi njenega dela, aktivno sodelovanje pri izboljšanju kakovosti življenja znotraj lokalnih skupnosti v območju Srca Slovenije. Pomoč soljudem pa je cilj, zaradi katerega želi uspešno izvesti vse zadane naloge. Prosti čas najraje preživlja v naravi z družino in prijatelji.


Tina Pregel

RAZVOJ OKOLJA

Tina Pregel se je ekipi Razvojnega centra Srca Slovenije pridružila konec leta 2018. Po študiju Sociologije ter Primerjalne književnosti in literarne teorije na Filozofski fakulteti v Ljubljani, si je izkušnje nabirala na raznovrstnih delovnih mestih, predvsem s področja logistike, distribucije blaga in pospeševanja prodaje. Na Razvojnem centru je postala nepogrešljiv člen razvoja novih idej in pristopov izvajanja naših dejavnosti  na terenu ter implementacije evropskih projektov. S svojimi inovativnimi idejami je vpeta v izvajanje projektov LAS, in evropske projekte na različnih programih. Z mladinskimi Erasmus+ projekti spodbuja razvoj podjetništva med mladimi in si dnevno prizadeva za vzpostavitev krožnega pretoka znanj ter tradicionalnih spretnosti, ki lahko dolgoročno pozitivno vplivajo na osebni in strokovni razvoj mladih. Delo na Razvojnem centru Srca Slovenije ji je v veliko veselje, saj jo vsakodnevno postavlja pred nove izzive in ji omogoča, da razvija svoje kompetence.


Jasna Presečki

RAZVOJ TURIZMA

Jasna Presečki je diplomirana politologinja analize politik in javne uprave in magistrica ekonomskih in poslovnih ved. Svoje izkušnje je sprva pridobivala z delom na projektih še v času študija in kot prostovoljka v kulturni neprofitni organizaciji. V svoji prvi zaposlitvi je kot asistentka direktorja v podjetju za medicinske pripomočke pridobila širok spekter znanja, poslovnih veščin in kompetenc. Svojo kariero je nadaljevala kot vodja marketinga v start-up podjetju. Danes pa vso pridobljeno znanje nadgrajuje, kot strokovna sodelavka s področja turizma, na Razvojnem centru Srca Slovenije, kjer je zadolžena za vodenje evropskih projektov za spodbujanje podjetništva in razvoj trajnostnega turizma. Kot pravi je v življenju pomembno, da smo radovedni, da si želimo naučiti nekaj novega in kot bistveno, nas vodi želja, da ustvarimo boljši jutri za vse.


Mojca Hauptman

RAZVOJ TURIZMA

Mojca Hauptman je diplomirana organizatorka menedžerka. Od leta 2006 razvija turizem na območju Srca Slovenije, v zadnjih letih osredotočeno na območje Litije. Tako na področju turizma kot razvoja podeželja je odlična poznavalka lokalnega okolja, saj je devet let vodila Zadrugo Jarina. Zagnala je tržnico z lokalnimi produkti v Ivančni Gorici, ki je primer dobre prakse, bila ključni faktor pri vzpostavitvi počivališč za avtodome v Srcu Slovenije – projekt je dobil naziv Sejalec finalist 2013, Mojca je tudi povezovalni člen med društvi, ki jim je skupni cilj dvig kvalitete bivanja na območju Srca Slovenije. Danes kot strokovna sodelavka za razvoj turizma skrbi za razvoj, organizacijo in izvedbo turističnih programov ter predvsem zadovoljstvo obiskovalcev rudnika Sitarjevec Litija. Glede na letni čas se sprošča z različnimi aktivnostmi v naravi. Rada tudi zapoje. 


Nina Mravlje

RAZVOJ TURIZMA

Nina Mravlje je organizatorka poslovanja v turizmu. V Društvu za razvoj podeželja Laz se je pobližje spoznala s lokalnim okoljem, organizacijo različnih dogodkov, delavnic in izobraževanj. Njena poklicna pot se je nadaljevala v Javnem zavodu za kulturo, mladino in šport Litija. Kot področna svetovalka je v Kulturnem centru Litija samostojno organizirala različne kulturne dogodke (gledališke in lutkovne predstave, koncerte, razstave, osrednje občinske kulturne prireditve). Prav tako je povezovala nekaj predhodno naštetih dogodkov. Danes kot strokovna sodelavka za razvoj turizma v Turistično informacijskem centru Litija skrbi za razvoj, organizacijo, promocijo in izvedbo turističnih programov ter predvsem zadovoljstvo obiskovalcev rudnika Sitarjevec Litija. Obožuje glasbo in ples, naravo, branje knjig ter se posveča osebni rasti.


Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings