Loading Events

« All Events

Dobrodelna malica za dober namen

1 maja @ 8:00 - 31 maja @ 21:00 CEST

V mesecu maju vas vabimo na Dobrodelno malico v Okrepčevalnico Pri mostu v Litiji, kjer lahko z naročilom dobrodelne malice ali z donacijo prispevate za obdarovanje starostnikov iz občine Litija. Zbrana sredstva bodo namenjena za nakup skromnih daril, s katerimi bodo prostovoljke Društva upokojencev Litija polepšale njihov dan in jih razveselile ob obisku.

Na Regionalnem centru NVO smo z namenom povezovanja lokalnih gostincev, njihovih gostov in nevladnih organizacij, ki s svojim delovanjem na različnih področjih pripomorejo h graditvi boljše družbe povezali Okrepčevalnico Pri mostu in Društvo upokojencev Litija v skupno akcijo Dobrodelna malica. Pri tem pa potrebujemo vašo pomoč.

Dobrodelna malica poteka celoten mesec maj 2024, ko lahko v Okrepčevalnici Pri mostu v Litiji z naročilom dobrodelne malice, s poljubnim nakazilom preko spletne banke ali prostovoljnim prispevkom podprete akcijo zbiranja sredstev za nakup skromnih daril za obdarovanje starejših iz občine Litija. Ob vsakem naročilu dobrodelne malice se tako nameni 1€, ki bo namenjen obdarovanju starostnikov.

Pridi na dobrodelno malico in prispevaj za dober namen.

Pa dober tek! 

 

Obisk z razlogom

V Društvu upokojencev Litija izvajajo projekt v katerem sodelujejo prostovoljke, ki obiskujejo starejše nad 69 let. Prostovoljke redno obiskujejo približno 480 starejših na leto in s tem krepijo medsebojne vezi ter izkazujejo svojo skrb in spoštovanje do njih. Z vašo pomočjo lahko poleg prijaznih besed in toplih stiskov rok obiskanim podarijo tudi skromna darilca, ki jih bodo razveselila ter jim polepšala dan. Vaš prispevek je resnično dragocen in bo pripomogel k še lepšim trenutkom naših starejših občanov. Skupaj lahko naredimo veliko dobrega in zagotovimo nasmeh na obrazu ob vsakem obisku.

 

Društvo upokojencev Litija

Društvo upokojencev Litija je humanitarna organizacija s statusom v javnem interesu na področju sociale in si prizadeva, da starejši prebivalci občine Litija ostanejo aktiven in pomemben del družbe. Glavna dejavnost društva je premagovanje osamljenosti in socialnih stisk starejših zato v ta namen izvajajo druženja, obiskovanja, izobraževanja in svetovanja za aktivno vključevanje starejših v družbo. Za organizacijo je vsak prispevek pomemben in Društvo upokojencev Litija podpira pri opravljanju tega pomembnega poslanstva.

 

Želite podpreti akcijo z direktnim nakazilom Društvu upokojencev Litija? Poskenirajte kodo in jim preko spletne banke nakažite poljubni znesek.

Sredstva se zbirajo preko platforme Pomagajmo.io. Vse donacije gredo direktno na TRR Društva upokojencev Litija in bodo namenjena nakupu daril za starsotnike.

Details

Start:
1 maja @ 8:00 CEST
End:
31 maja @ 21:00 CEST
Website:
https://consulta.si/novice/dobrodelna-malica-za-dober-namen/5112

Venue

Okrepčevalnici Pri mostu v Litiji
Ljubljanska cesta 1,
Litija, 1270 Slovenija
+ Google Map

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings