Levčeva domačija s tržnico in sejmom navdušila obiskovalce

Levčeva domačija s tržnico in sejmom navdušila obiskovalce

Prvo junijsko soboto je na Levčevi domačiji v Dolu pri Ljubljani potekala sobotna lokalna tržnica z zeliščarskim sejmom. Obiskovalci so lahko kupili zelenjavo, jagode, aronijeve izdelke, sire, med in druge lokalno pridelane izdelke. Spremljevalni program je bil obarvan zeliščarsko. Na stojnicah so ponujali čaje in različne zeliščne pripravke, semena in sadike zelišč. Obiskovalci so si lahko postregli s palačinkami in bezgovo-jagodnim sokom, posadili izbrano zelišče v lonček za domov, se udeležili predavanj o travniških zdravilnih rastlinah in degustacije zeliščnih čajev, najmlajši obiskovalci pa so se podali na lov za zakladom, kjer so dobili poučne naloge na temo varstva okolja. Vrata čebelnjaka so odprti tudi čebelarji. Za lačne so imeli sveže pečene ribe, za glasbeno spremljavo pa so poskrbeli Nepozabni. Vsi so bili navdušeni tudi nad izgledom obnovljene Levčeve domačije, kjer so pred kratkim uredili tudi grede z zelišči.

Dogodek je organizirala občina Dol pri Ljubljani v sodelovanju z Razvojnim centrom Srca Slovenije.

Več o dogodku si lahko preberete v povezavi: Levčeva domačija s tržnico in sejmom.

Hvala vsem, ki ste podprli dogodek s sodelovanjem in z udeležbo!

Dogodek je bil izveden v okviru projekta Park življenja, ki ga sofinancirata Evropska unija iz evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020. Del programa – delavnici za otroke in odrasle, sta bili izvedeni s sredstvi Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings