Lokal na Gobavici Pr` Fartku

Mešanje pijač, Tomaž Fartek, s. p.

NASLOV / ADDRESS


naslov

Ogrinovo 4, 1234 Mengeš

GPS

46.167801800799, 14.566100514948

Telefon

E-naslov

SPLETNA STRAN


Na Gobavici nad Mengšem sredi narave deluje gostinski lokal Pr’ Fartku, ki je znan po velikem izboru koktajlov daleč naokoli, saj imajo v ponudbi več kot 100 koktajlov. Lastnik lokala Tomaž Fartek je na mednarodnem tekmovanju v mešanju koktajlov prejel odličje za najboljše strokovno delo in naj inovacijo, je dvakratni državni prvak (2017 in 2018) v mešanju koktajlov in vice prvak sveta (2018) v kategoriji short drink. V sklopu lokala Pr’ Fartku se nahaja tudi Pravljična dežela na Gobavici, idejni vodja katere je znani slovenski pisatelj Ivan Sivec. V projektu so se zavezali, da bodo vsako leto postavili novo leseno skulpturo Palčka v gozdu in pripravili novo zgodbo ter pestro dnevno dogajanje za najmlajše.

Lokal Pr’ Fartku je prejemnik priznanja Turističnega društva Mengeš za urejenost okolice in popestritev turistične ponudbe, poleg tega je tudi del Unicef-ove mednarodne mreže Varna točka.

Gostinski lokal Pr’ Fartku obratuje vse dni v tednu, svojo ponudbo prilagajajo gostom in letnim časom. Glede na kapacitete sprejmejo tudi večje družbe za različna praznovanja.

 

LOKACIJA NA ZEMLJEVIDU / LOCATION ON MAP

KONTAKTIRAJ LASTNIKA / CONTACT THE OWNER

Dodaj odgovor

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings