Nataša Pirc, šivilja in vezilja

NASLOV / ADDRESS


naslov

Drtija 42, 1251 Moravče

GPS

46.12794122934, 14.760480997705

Telefon


Torbice in (okrasne) igrače – ti dve skupini šivanih izdelkov gredo Nataši Pirc najraje izpod rok. Spretna šivilja in vezilja muckam in putkam ter kužkom spretno in nevsiljivo podarja dih življenja, da mehko prižeti ob otroška lička ponesejo otroke v spanec, odrasle pa v nostalgične spomine.

Nataši Pirc je delo za otroke nekako usojeno. Njena poklicna pot je bila leta dolgo prežeta s šivanjem žabic, bodijev in majčk za dojenčke, ko pa jo je doletela neljuba usoda številnih v tekstilu zaposlenih, je začela ustvarjati še za dušo. S pomočjo revij za ustvarjalno preživljaje prostega časa in ostankov blaga, ki se zmerja najdejo, a pri gospe Nataši ne gredo v nič, je začela oblikovati domiselne izdelke, ki zbudijo zanimanje.

Marsikdo, ki pri njej odkupi kakšno sovo za na knjižno polico, se ne more upreti ljubkim torbicam za prosti čas. Ko pa vidi še pletene košarice za kruh, na katerih čepi bombažna putka, se ne more upreti zamisli, da bi kruh jemal izpod peruti.

Njene krpanke in šivane igrače so našle pot tudi na drugi konec sveta, saj krasijo celo domove v Argentini. Kdo ve, koliko zadovoljnih strank pa hrani doma njene prte in prtičke, ki jih ročno izveze z motivi, primernimi za vsakdanje in posebne priložnosti. Zavese, izvezene s tehniko rešilje in odej(ic)e pa so pika na i za vsako dušo, ki ceni rokodelske mojstrovine.

LOKACIJA NA ZEMLJEVIDU / LOCATION ON MAP

KONTAKTIRAJ LASTNIKA / CONTACT THE OWNER

Dodaj odgovor

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings