Razgledi z Vrha

Ekološka domačija Plahutnik

NASLOV / ADDRESS


naslov

Vrh nad Krašnjo 1, 1225 Lukovica

GPS

46.1860307, 14.7536484

Telefon


»Razgledi z Vrha« se nahajajo v vasi Koreno nad Lukovico pri Domžalah, od koder  je čudovit pogled na okoliško pokrajino, ki sega vse do Triglava in Kamniško Savinjskih Alp, glavno mesto Ljubljana pa jim leži na dlani. V osrčju neokrnjene narave, v naravnem okolju pisanih travnikov, zavijajočega vetra in klenih gozdov, vam »Razgledi z Vrha« nudijo  idealno okolje za počitek in sprostitev od vsakodnevnih skrbi.

Večnamenski prostor – »Plahutnikov pastirski stan«, se lahko uporablja v vseh letnih časih. Namenjen je zaključenim družbam za organizacijo različnih družabnih dogodkov: poroke in poročni sprejemi, praznovanja, pikniki, seminarji, tiskovne konference, izobraževanja… Kapaciteta prostora je 50 ljudi. Poleti se prostor  lahko povsem odpre, pozimi je ogrevan s kaminom na drva. V njem se nahaja oprema z vsem potrebnim inventarjem  (mize, stoli, ležalniki, hladilnik, velik plinski žar ter dve zunanji kurišči).

Ob robu gozda se nahaja več idiličnih lesenih hišk, katere priporočamo tudi za večdnevni oddih. Pocrkljate se lahko v jacuzziju in si privoščite slastne jedi pripravljene na odprtem žaru. »Daleč stran od ponorelega sveta«, a hkrati tako blizu, lahko uživate v miru, se nadihate svežega zraka in si naberete moči za nove izzive, ki jih prinaša življenje. Sprostite se lahko ob številnih športnih aktivnostih, na travnatih igriščih lahko igrate odbojko in mali nogomet, se sprehajate na  urejenih sprehajalnih poteh, opazujete sončni zahod za Triglavom, ter si ogledujete  nočno nebo s teleskopom.

BARček – prostor, kjer lahko uživate v čudovitem razgledu na okoliško pokrajino. Ob vikendih se po sprehodu po okoliških hribi, gozdovih in travnik tu lahko osvežite in naberete novih moči za začetek novega tedna.

                                 

LOKACIJA NA ZEMLJEVIDU / LOCATION ON MAP

KONTAKTIRAJ LASTNIKA / CONTACT THE OWNER

Dodaj odgovor

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings