Vabljeni na spletni mednarodni dogodek za kakovostnejše življenje starejših, ki ga organiziramo v Sloveniji

Razvojni center Srca Slovenije 23. junija 2021 organizira spletni mednarodni dogodek na temo kakovostnejšega življenja starejših v okviru evropskega projekta EU_SHAFE, ki naslavlja pametna, zdrava in starosti prijazna okolja.

Vsi, ki se zavzemate za kakovostnejše življenje starejših ali vas tema zanima, vabljeni, da se nam pridružite v sredo, 23. junija od 10.30 do 12.30 ure. Prestavljene bodo evropske dobre prakse iz šestih držav na temo komunikacije in informiranja. Iz Slovenije bodo dobre prakse predstavljali Zavod SopotnikiSimbioza GenesisZveza društev upokojencev Slovenije in Telekom Slovenije. Dogodek se bo zaključil z okroglo mizo z naslovom »Pomembnost komunikacije in informiranja za starejše in o njih«, na kateri bodo sodelovali Aleš Kenda iz Ministrstva za delo, Črt Kanoni iz Zveze društev upokojencev Slovenije in Lea Lebar iz Fakultete za družbene vede.
Spletni dogodek bo potekal v angleškem jeziku, moderiral pa ga bo Gregor Cuzak, soustvarjalec in soorganizator HealthDay.

Na dogodek se je potrebno prijaviti: PRIJAVA

PROGRAM dogodka

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings