Virtualna razprava o ključnih elementih za prihodnost turistično usmerjenih MSP-jev!

Virtualna razprava o ključnih elementih za prihodnost turistično usmerjenih MSP-jev!

Vabimo vsa mikro, mala in srednja podjetja (MSP) iz turističnega sektorja, da se nam pridružite na prvi brezplačni virtualni panelni razpravi o ključnih elementih za prihodnost turistično usmerjenih MSP-jev, ki bo potekala 24. januar 2024, ob 10:30 do 12:15!

Namen dogodka je izmenjava izkušenj in najboljših praks na področju inovacij, ekonomije doživetij in podatkov turističnih MSP Španije, Irske, Slovenije (sodeluje podjetje Arctur d.o.o.), Portugalske in na Danske, da bi tako okrepili turistične ekosisteme v teh regijah in poskrbeli za trajnostno prihodnost.

TEMATIKE:

 1. Predstavitev projekta ST3ER in priložnosti za pridobitev nepovratnih sredstev ter mentorstva za turistične MSP-je po vsej Evropi.
 2. Predstavitev izkušenj s področja odprtih inovacij, ekonomije doživetij in uporabe podatkov v turističnih SME-jih, iz regij projekta ST3ER.

STROKOVNI GOVORCI:

 • Ignacio de las Cuevas, vodja globalnih partnerstev in vodja Centra odličnosti za inovacije v turizmu pri EURECAT (ŠPANIJA): »Zadnji krog projekta Resetting: Izvlečki iz izkušenj«.
 • Orla O’Keeffee, vodja digitalizacije industrije pri Failte Ireland (Nacionalni program razvoja turizma) (IRSKA): »Digitalno, ki zagotavlja: Program digitalne transformacije za dvig digitalne zrelosti podjetij, ki ponujajo izkušnje irskim obiskovalcem«.
 • Roberto Antunes, izvršni direktor NEST – Inovacijski center za turizem na Portugalskem (PORTUGALSKA): »Program Futur Labs«.
 • Andraž Orehar, vodja produkta AAT (Avtomatizirano orodje za ocenjevanje) in TIM (Model vpliva na turizem) pri Arctur d.o.o (Vodilni ponudnik super računalniških storitev v Evropi)(SLOVENIJA): »Digitalna odpornost in zeleni prehod«.

Zakaj se udeležiti?

 • Pridružite se 8 mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki jim bomo omogočili strokovno mentorstvo in vsakega od njih podprli s pavšalom od 25.000 € do 30.000 €.
 • Pridobite vpogled v prakse, ki spodbujajo inovacije, ekonomijo doživetij in podatke v turističnih MSP.
 • Povezujte se z evropskimi centri za digitalne inovacije, organizacijami EIT-KIC in MSP.
 • Prispevajte h krepitvi turističnih ekosistemov v različnih regijah.

Vljudno vabljeni k brezplačni prijavi tukaj: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=g1LTsDOn-EC3n-gHUjqLLDI9dGthAxJDlkWyPaJRg3VUQlM5R1VHUzRRT0Y4OVZQU09YSzJZWUJHMS4u 

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings