Predavanje o tem, kdaj v dom starejših

Predavanje o tem, kdaj v dom starejših

V okviru LAS projekta »Točka za starejše« vas vljudno vabimo na predavanje in delavnico KDAJ V DOM STAREJŠIH, ki bo v ponedeljek, 12. februarja 2024, od 17. do 18.30, v dvorani Janka Kersnika v Lukovici (Stari trg 1, 1225 Lukovica).

Dogodek bo organiziran skupaj z Zavodom Oreli in Domom starejših občanov Kamnik. Koordinator projekta je LAS Srce Slovenije, partnerji pa Občina Litija, Društvo upokojencev Šmartno pri Litiji in Občina Lukovica.

Program:

  • Osnovne informacije o Zavodu Oreli in iskanje odgovorov na vprašanja: Kako poskrbeti zase, ko ne bom več zmogel/zmogla sam/a ali s pomočjo bližnjih? Kakšne so možnosti, ki so na voljo? Kam se lahko obrnem po informacije? Kakšno pomoč potrebujem? Kaj lahko storim vnaprej?  Zavod Oreli;
  • Kratka predstavitev Doma starejših občanov Kamnik in izkušnje s sprejemi stanovalcev, konkretna navodila za starejše/svojce, ki so še v lastnih domovih – DSO Kamnik
  • Delavnica – izpolnjevanje prijavnih obrazcev – Zavod Oreli in DSO Kamnik

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite do petka, 9. februarja 2024, na elektronski naslov anita.molka@razvoj.si ali preko telefona na 01 8962 710.

Veselimo se srečanja z vami!

Natisni vabilo v pdf

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings