V Srcu Slovenije se bo kolesarilo

V Srcu Slovenije se bo kolesarilo

 V okviru projekta sodelovanja E-nostavno na kolo se bodo v Srcu Slovenije v mesecu septembru odvili kar štirje kolesarski dogodki. V soboto, 18. 9. 2021, bodo Litijo, Lukovico in Kamnik preplavili promotorji trajnostne mobilnosti, ki bodo obiskovalce spodbujali k pogostejši rabi kolesa kot prevoznega sredstva. V soboto, 25. 9. 2021, pa se bo dogajanje preselilo še v Moravče.

Pridružite se kateremu od dogodkov in doživite prijetne kolesarske dogodivščine. Poleg animacije za otroke, boste lahko preverili tehnično brezhibnost kolesa, se zapeljali z električnim kolesom in izvedeli kje so kritične točke za kolesarje v mestu. S seboj lahko pripeljete tudi kolo, ki vam ne služi več in ga prodate na sejmu rabljenih koles. V primeru, da kolo potrebuje manjši servis, boste lahko tudi to uredili na samem dogodku.

V Lukovici bo organizirana tudi kolesarska vožnja za družine. Bolj športni tipi, pa se lahko javite za nedeljskokolesarjenje po Litiji (19. 9. 2021) ali Moravčah (26. 9. 2021). Udeležence čakajo tudi lepe nagrade.

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings