Novo leto in prenovljena spletna stran SRCE SLOVENIJE

Novo leto in prenovljena spletna stran SRCE SLOVENIJE

Saj poznate rek »novo leto prinaša nove začetke«, kajne? Na novo smo začeli tudi mi, in sicer s prenovljeno spletno stranjo.

Na Razvojnemu centru Srca Slovenije smo v zadnjih dveh letih naredili velike premike, s katerimi želimo prispevati k rasti in nadaljnjem razvoju naših storitev. Eden izmed korakov k temu je tudi prenovljena spletna stran Srce Slovenije.

Ideja o njej je zorela kar nekaj časa, po letu intenzivnega dela, načrtovanja in nadgrajevanja pa smo projekt uspeli tudi realizirati. Z velikim veseljem in ponosom vam predstavljamo sodobno ter kakovostno spletno mesto, ki ga boste z veseljem obiskovali.

Na prenovljeni spletni strani najdete vse naše aktualne izvedbene projekte, dogodke in novice, širok nabor turističnih ponudnikov, doživetij, kolesarskih poti, katalog certificiranih rokodelskih ter prehranskih izdelkov in še mnogo drugih koristnih informacij. Vsebine bomo redno posodabljali in nadgrajevali.

Verjamemo, da vam bomo z osveženo podobo olajšali iskanje in omogočili prijetno uporabniško izkušnjo. Želimo vam uspešno raziskovanje!

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings