Objavljen 2. javni razpis za vključitev v projekt PONI Zasavje 2023–2028 (2. skupina)

Objavljen 2. javni razpis za vključitev v projekt PONI Zasavje 2023–2028 (2. skupina)

RRA Zasavje nadaljuje z izvajanjem podjetniškega programa usposabljanja v okviru projekta “PONI Zasavje 2023 – 2028 (2. skupina)”.
 
Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10-ih do 11-ih udeležencev v projekt PONI Zasavje 2023 – 2028 (2. skupina).

Projekt PONI Zasavje 2023 – 2028 je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v 4 mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To se doseže skozi celostni program podjetniških usposabljanj, skozi mentorstvo in nudenje vsestranske pomoči udeležencem pri uresničevanju njihovih poslovnih idej.  Posebnost projekta predstavlja zaposlitev udeležencev za čas trajanja programa na RRA Zasavje, kar udeležencem omogoča ne le finančno podporo pri razvoju njihovih poslovnih idej, ampak tudi čas, ki ga lahko udeleženci namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot.

V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v Zasavski regiji, ter da so na dan pričetka vključitve osebe z nami zmožne podpisati pogodbo o zaposlitvi.  Prijava poteka preko javnega poziva, objavljenega na spletni strani RRA Zasavje. 

Razpis je odprt vse do 6. 5. 2024.

Cilj projekta je, da udeleženci po končanem usposabljanju ali že med usposabljanjem (po 1 mesecu od vključitve) ustanovijo lastni poslovni subjekt (s.p., d.o.o. in druge oblike poslovnih subjektov). V projekt PONI Zasavje 2023 – 2028 bo do leta 2028 vključenih predvidenih 106 potencialnih udeležencev, pričakuje pa se 30 % realizacija projekta oziroma registracija vsaj 32 novih poslovnih subjektov.

PRIJAVNA DOKUMENTACIJA
JAVNI RAZPIS
VZOREC POGODBE (zgolj informativne narave)

Informacije v zvezi s projektom PONI ZASAVJE 2023 – 2028 lahko dobite tudi na e-mailu info@rra-zasavje.si, na tel. +386 (0)8 38 49 500 ali osebno na sedežu Regionalna razvojna agencija Zasavje, Kolodvorska cesta 2, 1410 Zagorje ob Savi.

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Celoviti projekt se izvaja v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021-2027 v Sloveniji in ga lahko umestimo pod Prednostno nalogo 1: Inovacijska družba znanja, Specifični cilj RSO1.3. Krepitev trajnostne rasti in konkurenčnosti MSP ter ustvarjanje delovnih mest v MSP, med drugim s produktivnimi naložbami (ESRR).

Javni razpis si lahko ogledate tudi na povezavi: https://www.rra-zasavje.si/si/novice/objavljen-je-2-javni-razpis-za-vkljucitev-v-projekt-poni-zasavje-2023-2028-2-skupina-726.html

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings