Domačija Pr’ Krač

Tone Čič

NASLOV / ADDRESS


naslov

Dolsko 19, 1262 Dol pri Ljubljani

GPS

46.0914182, 14.6755976

SPLETNA STRAN


Domačija s tradicijo v Dolu pri Ljubljani je zadnji še delujoči primer oskrbnega centra ob nekdanji tovorniški in plovni poti ob Savi. Na domačiji, ki ponuja prenočišča, pristno domačo ekološko kulinariko in obilo drugačnih doživetij podeželja, so dobrodošli tudi avtodomi.

Prenočite v pristnem podeželskem okolju, privoščite si domače ekološke kulinarične dobrote, ki jih lahko kupite tudi za domov, samostojno ali vodeno si oglejte domačijo, ki hrani tudi posebno etnološko zbirko, ob potoku ali na travniku si priredite piknik. Spoznajte življenje na kmetiji ter sodelujte pri kmečkih opravilih, lahko pa se odpravite tudi na konjeniški potep po okolici. V presenetljivem ambientu mogočne hiše iz 19. stoletja lahko organizirate zasebno ali poslovno srečanje, prireditev ali seminar. Domačija, ki je odlično izhodišče za odkrivanje bližnjih posebnosti, kot so sotočje treh rek, Vegova pot, bližnji razgledni hribi ali Erbergovi paviljoni v Dolu, je tudi prizorišče priložnostnih etnoloških in konjeniških prireditev. V Galeriji 19 prireja kulturne večere in razstave.

Odprto: po predhodnem telefonskem dogovoru vse dni v tednu.

LOKACIJA NA ZEMLJEVIDU / LOCATION ON MAP

KONTAKTIRAJ LASTNIKA / CONTACT THE OWNER

Dodaj odgovor

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings