Pridobite znak kakovosti Srca Slovenije

Pridobite znak kakovosti Srca Slovenije

Pridelujete ali predelujete odlične lokalne prehranske izdelke, izdelujete rokodelske izdelke oz. izdelke unikatnega in industrijskega oblikovanja ali ponujate edinstveno turistično doživetje? Kakovost svoje ponudbe lahko preverite s prijavo na Razpis za pridobitev certifikata kakovosti Kolektivne blagovne znamke Srce Slovenije.

Fizične osebe z dejavnostjo, nosilci kmetijskih gospodarstev in podjetja iz občin Kamnik, Litija, Lukovica in Šmartno pri Litiji se lahko, na razpis prijavite brezplačno, ponudniki iz občin Dol pri Ljubljani, Mengeš in Moravče pa skladno z objavljenim cenikom. Prav tako pozivamo k prijavi vse tiste ponudnike, ki vam je pridobljeni certifikat iz prejšnjih let že potekel.

Rok za prijavo je 6. 10. 2023 za prehranske in rokodelske izdelke ter 27. 10. 2023 za turistična doživetja. Interes za prijavo pa sporočite vsaj do konca septembra. Preverite razpisne pogoje na spletni strani https://srce-slovenije.si/kolektivna-trzna-znamka-srce-slovenije/razpis-za-pridobitev-certifikata-kakovosti/.

S certifikatom Srca Slovenije se ponaša že 61 ponudnikov. Pridružite se jim še vi!

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings