Rokodelci Srca Slovenije na MOS 2023 v Celju

Rokodelci Srca Slovenije na MOS 2023 v Celju

Od 13. do 17. septembra 2023 smo se člani devetih rokodelskih centrov Slovenije, torej tudi Mreža rokodelcev Srca Slovenije, predstavili na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Našo predstavitev je finančno podprlo Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport, ki je na dogodku pripravilo tudi okroglo mizo na temo novega Zakona o ohranjanju in razvoju rokodelstva. Ponosno lahko povemo, da smo izstopali med številnimi razstavljavci.

Pletarke iz KUD Fran Maselj Podlimbarski iz Krašnje so na dogodku pripravile predstavitev dejavnosti pletenja slamnatih kit. Andreja Humar Gruden iz Kamnika je navduševala s kljekljanim nakitom. Na sejmu so se predstavljali z lesenimi izdelki tudi Litijani Vesna in Danijel Povše, ki ustvarjata pod imenom Leseno veselje, in Karlo Podkrajšek.

Predstavljali smo se na predstavitvenem prostoru Konzorcija rokodelskih centrov Slovenije skupaj z Rokodelskim centrom Koroške.

MOS 2023 je bil priložnost za povezovanje, izmenjavo idej in navdihovanje med rokodelci ter obiskovalci. Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas obiskali na sejmu, in tistim, ki ste podprli naše rokodelce s svojimi nakupi.

Mija Bokal, Mreža rokodelcev Srca Slovenije

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings