2. Srečanje obrtnikov in podjetnikov občin Litija in Šmartno pri Litiji

2. Srečanje obrtnikov in podjetnikov občin Litija in Šmartno pri Litiji

Vljudno vabljeni na 2. srečanje obrtnikov in podjetnikov občin Litija in Šmartno pri Litiji. Srečanje organizirajo Občini Litija in Šmartno pri Litiji, v sodelovanju z OOZ Litija, Razvojnim centrom Srca Slovenije ter RRA Zasavje.

Na srečanju boste izvedeli vse o temi “KJE BOMO ČRPALI (NE)POVRATNA SREDSTVA ZA INVESTICIJE?”. Pogovarjali se bomo tudi o različnih razpisih za podjetnike, lahko boste spoznali podjetnike, ki poslujejo v vaši občini in se morebiti z njimi povezali za skupne projekte. Več o tem vam bo zaupal vodja LAS pisarne Razvojnega centra Srca Slovenije, d. o. o. – Mitja Bratun.

Kmalu boste povezave do različnih razpisov lahko našli tudi na naši spletni strani Razvojni center Srca Slovenije, saj bomo mesečno objavljali nove razpise in informacije za podjetnike.

Drugo srečanje podjetnikov in obrtnikov se bo odvijalo v Veliki sejni sobi občine Litija na naslovu Jerebova ulica 14, v četrtek, 8. 6. 2023, ob 9:00. Dogodek bo povezovala Mojca Štepic, direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije, d. o. o.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do 5. 6. 2023 na jasna.presecki@razvoj.si ali nas pokličete na telefonsko številko 01 896 27 10.

Program srečanja si lahko ogledate spodaj:

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings