<strong>Mladinske organizacije in mladi vabljeni na OPIN platformo za digitalno participacijo in postanite del aktivne skupnosti OPIN!</strong>

Mladinske organizacije in mladi vabljeni na OPIN platformo za digitalno participacijo in postanite del aktivne skupnosti OPIN!

Odlične novice za pobudnike projektov eParticipacije, saj se bo v naslednjih dveh letih platforma OPIN za digitalno participacijo mladih posodabljala in izboljševala v okviru projekta „DIGY“ na programu Erasmus+. Nadgradila se bo navigacija za uporabnike, oblikovala se bodo nova gradiva za e-učenje ter pripravil seznam primerov najboljših praks na OPIN platformi. Poleg tega se bo vzpostavil forum za aktivne člane OPIN skupnosti, ki so že izvedli številne projekte, in za vse tiste, ki šele začenjajo. Razvojni center Srca Slovenije je partner projekta DIGY in koordinator OPIN skupnosti.

Vse institucije, ki delajo z mladimi ali potrebujejo le njihovo povratno informacijo, lahko OPIN platformo uporabljajo brezplačno za svoje projekte, Razvojni center Srca Slovenije pa vam nudi podporo pri uporabi.

Sodelovanje v OPIN skupnosti omogoča:

  • medsebojno izmenjavo: na forumu OPIN lahko iniciatorji projektov postavljajo vprašanja in objavljajo izkušnje. Skupaj lahko sestavimo obsežno zbirko znanja o eParticipaciji in podamo zelo učinkovite praktične nasvete!
  • soustvarjanje izboljšav platforme: ne želimo oblikovati foruma skupnosti za vas, ampak z vami. Enako velja za gradivo za e-učenje in druge nadgradnje OPIN-a. Skupnost OPIN pomaga ponudnikom platforme ohranjati OPIN blizu svojih uporabnikov!
  • Evropsko povezovanje: člani skupnosti OPIN bodo vabljeni na evropska srečanja udeležencev eParticipacije iz cele Evrope! Delimo znanje in se skupaj zabavajmo. Upamo, da bodo ta srečanja koristna za vse, ki bodo vodili projekte e-Participacije.

Ideja je vzpostaviti aktivno skupnost za tiste, ki jih zanima izmenjava izkušenj in mnenj izvajalcev digitalne participacije iz vse Evrope. To je odlična priložnost za pridobitev dodatnega znanja in spoznavanje različnih ljudi in institucij na tem področju.

OPIN skupnosti se lahko pridružiteTUKAJ.  
Prva aktivnost za člane skupnosti je izpolnitev kratke ankete, kjer sporočite, kako bi se po vašem mnenju morala razvijati OPIN platforma – ANKETA.  Če tega še niste storili, preverite OPIN platformo preden izpolnite anketo, saj boste tako imeli jasnejšo sliko kaj že obstaja: OPIN PLATFORMA . 

V kolikor želite prejemati DIGY Newsletter, oziroma vas zanima digitalna participacija, se lahko prijavite TUKAJ

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings