V naslednjih treh letih bomo podelili 305.000 EUR MSP-jem iz turistične panoge

V naslednjih treh letih bomo podelili 305.000 EUR MSP-jem iz turistične panoge

Uspešno smo kandidirali na programu COSME s projektom ST3ER, ki nagovarja okoljski in digitalni prehod za večjo odpornost v turizmu. Vrednost celotnega projekta, v katerem sodeluje 6 partnerjev iz Irske, Portugalske, Španije, Danske in Slovenije, je 3.264.564,65 EUR. Razvojni center Srca Slovenije je pridobil 452.209,82 EUR, od katerih bo 437.488,00 EUR evropskega financiranja.

305.000,00 EUR bomo namenili malim in srednje velikim podjetjem (MSP), ki delujejo na področju turizma. Izvedli bomo 2 javna poziva za turistične MSP-je in podprli 11 inovativnih turističnih projektov. Od tega 5 individualnih (prijavi se eno podjetje), ki bodo nagovarjali elemente kulturne dediščine v turizmu v višini 25.000 EUR/projekt. 3 projekte, v katerih se bosta povezali dve podjetji in nagovorili zmanjšanje ogljičnega odtisa v višini 30.000 EUR/projekt in 3 projekte, v okviru katerih bodo podjetja nadgradila svoje digitalne storitve. Vsako podjetje bo deležno tudi brezplačnega mentorstva s strani mednarodnih strokovnjakov v obsegu najmanj 30 ur. Izvedena bodo tudi številna druga izobraževanja, delavnice, seminarji, konference in drugi dogodki, zato vas vabimo k aktivnemu spremljanju novic na naši spletni strani. Projekt, ki bo trajal 3 leta, pričnemo izvajati sredi septembra.

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings