NOVO! Zgibanka Oglarska dežela na Dolah pri Litiji

NOVO! Zgibanka Oglarska dežela na Dolah pri Litiji

Pokoronski čas privablja vse več radovednežev in izletnikov na oglede zanimivosti v občino Litija, kamor spada tudi Oglarska dežela. Že res, da lahko danes skoraj vse informacije preberemo na spletu, nekaterim pa nam je še vedno ljubše, da lahko promocijski material  vzamemo v roke. Zato smo skupaj z Občino Litija, Krajevno skupnostjo Dole pri Litiji ter Zavodom za gozdove Slovenije pripravili NOVO zgibanko Oglarska dežela na Dolah pri Litiji  – Obiščite nas. 

V zgibanki je izpostavljena krožna tematska oglarska pot, ki vodi mimo oglarskih domačij, ter ostala zanimiva turistična ponudba Dol pri Litiji, ki se nahaja ob oglarski poti ali streljaj stran. To sta oglarski domačiji Brinovec in Medved, Predelava mesa Vresk, edini delujoč Košinov mlin, Vesna in Dane Povše z rokodelsko delavnico lesenih unikatnih izdelkov Leseno veselje, Muzej legendarnih klaviatur – Polymelos,Turistična kmetija Krjan terostale oglarske domačije, kjer lahko kupite najkvalitetnejše oglje v Sloveniji. Na zemljevidu so vse točke in zanimivosti tudi označene, vključno s slapom Bena, smučiščem in startnim mestom pohoda. Zgibanka je na voljo v TIC Litija in na turističnih točkah v Oglarski deželi.

Zgibanko si lahko preberete TUKAJ.

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings