SPOT registracijska točka Litija (VEM)

SPOT registracijska točka Litija (VEM)

Kidričeva cesta 1
1270 Litija
Kje se nahajamo? Najdete nas na Kidričevi cesti 1 v stavbi Predilnice Litija na levem bregu Save. Za pravo lokacijo vtipkajte v Google maps Cesta Zasavskega bataljona 2, Litija.

T: 01 – 89 62 714
E: suzana.medved@razvoj.si

Uradne ure: stranke sprejemamo le po predhodni najavi
.

Slovenska POdjetniška Točka SPOT bodočim podjetnikom omogoča urejanje vseh začetnih formalnosti ob odprtju podjetja, in to na isti lokaciji. Usposobljeni svetovalci s svojim znanjem in izkušnjami odgovorijo vprašanja, ki se na našajo na odpiranje in uspešno delovanje podjetij.

Na SPOT registracijski točki v Litiji lahko registrirate tako s. p. kot tudi enostavni d. o. o. ter izvajate spremembe podjetja ali s. p. izbrišete. Svetovalci so usposobljeni tudi za izvajanje osnovnega podjetniškega svetovanja.

Osnovne storitve točke SPOT Litija:

  • Izvajanje osnovnih svetovalnih storitev, povezanih z zagonom, poslovanjem in razvojem podjetij
  • Izvajanje registracij in postopkov statusnih sprememb z uporabo e-VEM aplikacije (registracije in statusne spremembe s.p. in d.o.o.)
  • Pridobivanje informacij lokalnega oz. regionalnega značaja ter posredovanje le-teh med lokalne podjetnike
  • Posredovanje informacij do uporabnikov (Moj spletni priročnik)

Točka SPOT Litija ponuja dodatno storitev za podjetnike: 
VODENJE POSLOVNIH KNJIG

Kot podjetnik v Srcu Slovenije imate zdaj vsaj 5 dobrih razlogov, da vodenje poslovnih knjig zaupate Razvojnemu centru Srca Slovenije. Nudimo vam cenovne ugodnosti, prihranek časa, pomoč pri odpiranju računa in kreditih, tedensko obveščanje o aktualnih razpisih ter mreženje z ostalimi podjetniki.

1. CENOVNE UGODNOSTI:Vodenje knjig po resnično konkurenčnih cenah.

Na točki SPOT se lahko dogovorite za vodenje knjig. Zanesete se lahko na osebno prilagodljivo sodelovanje!

2. PRIHRANKI ČASA: Urejanje predpisanih administrativnih postopkov.

Ko sklenete sodelovanje, lahko za vas urejamo socialna zavarovanja za podjetnike in zaposlene ter vse obvezne prijave podatkov za FURS (DDV in druge obveznosti). Ko kot samostojni podjetnik ali družba z omejeno odgovornostjo odpirate ali spreminjate dejavnost, lahko na točki SPOT za vas uredimo vse postopke registracije, sprememb, odjav.

3. RAZMERJA Z BANKAMI: Pomoč pri odpiranju računa in pri kreditih.

Z mislijo na najugodnejše rešitve prav za vaše podjetje vam svetujemo pri izbiri banke in bančnih storitev po najugodnejših cenah. Z bančnimi izkušnjami in podjetniškimi znanji vam pomagamo pri pridobivanju kreditov za uresničenje vaših podjetniških vizij.

4. PRAVOČASNOST PRI RAZPISIH: Redno obveščanje o priložnostih.

S pravočasnimi obvestili o javnih razpisih, zanimivih za vaše področje dela, vam pomagamo, da pravočasno kandidirate za pridobitev želenih sredstev. O razpisu, ki vas zanima, se lahko posvetujete s strokovnjaki točke SPOT.

5. MREŽENJE S PODJETNIKI: Izmenjava izkušenj, izobraževanja in svetovanja.

Sodelovanje z Razvojnim centrom Srca Slovenije vam odpira vrata v Podjetniško mrežo, ki razvija regionalne povezave med podjetniki ter med podjetniki in iskalci njihovih izdelkov in storitev.

Potrebujete več razlogov za odločitev?

Posvetujte se s svetovalci registracijske točke SPOT Litija. Pokličite po telefonu 01 – 89 62 714 in se dogovorite za srečanje ali pišite na suzana.medved@razvoj.si.

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings