Razvojno partnerstvo Srca Slovenije

Razvojno partnerstvo središča Slovenije je interesno povezovanje občin na območju Srce Slovenije, v katerega se od leta 2006 povezujejo občine v osrednjeslovenskem prostoru. Strokovno podporo za uresničevanje projektov, sprejetih z letnimi programi dela, partnerstvu vključenih občin zagotavlja Razvojni center Srca Slovenije.

Kot svojo skupno identiteto Razvojno partnerstvo središča Slovenije prepoznava znamko Srce Slovenije, ki geografsko združuje območje v obliki srca z geometričnim središčem Slovenije GEOSS kot središčno točko.

Poslanstvo, vizija in vrednote Razvojnega partnerstva središča Slovenije so skupne znamki Srce Slovenije.

Poslanstvo Srca Slovenije je razvijati prostor, v katerem rad živim, ker v njem lahko ustvarjam, se samouresničujem ter obenem kakovostno bivam. Sooblikujemo zaokroženo območje v osrčju Slovenije, v katerem človek rad deluje, ustvarja in živi. Povezujemo posameznike, občine, iniciative, projekte, izdelke, storitve, itd. ter omogočamo edinstvene izkušnje in doživetja. Tako tistim, ki so v tem okolju doma kot tistim, ki vanj vstopajo z različnimi pričakovanji in cilji. Prepletamo področja podjetništva, turizma in okolja v najširšem smislu.

Vizija Srca Slovenije je biti »prostor priložnosti«.

SORODNI PROGRAMI

Na naši spletni stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo, ko brskate po naših spletnih straneh.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Tehnični piškotki
Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično potrebne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Save
Sprejmi poškotke
Open Privacy settings